Det siger mine klienter

Læs mine kunders udtalelser.

Vores referencer

​Marianne 52, vægttab

​Jeg har i mange år følt, at mit liv var trist. Jeg var ked af mit arbejde og mit ægteskab og jeg tog støt og roligt på i vægt. Min vægt fylder meget i forhold til hvordan jeg har det med mig selv.

Samtalerne hos Eva hjælper mig med at tænke anderledes om de problemer, der normalt kunne få mig til at føle mig trist og hypnosen har gjort, at det hele føles meget lettere og har overbevist mig om, at jeg kan få glæden tilbage. Hypnose er meget afslappende og det er en helt fantastisk følelse bagefter.

Jeg begyndte hurtigt at tabe mig og dyrke motion og har fået mod til at søge nyt job. Jeg er også begyndt at være – jeg vil kalde det – en mere tydelig person. Det har hjulpet på mit ægteskab, at jeg kan sige til og fra

Casper, 25

​Jeg føler mig konstant på vagt og er hele tiden opmærksom på hvad andre tænker eller siger om mig og har svært ved at tro på jeg er god nok.

Hypnosen var en surrealistisk oplevelse, hvor jeg fik en oplevelse af, at jeg blev fyldt op med styrke og mod.

Allerede efter første gang hos Eva begyndte jeg at føle mig mere rolig, når jeg var sammen med andre mennesker. Og efter den tredje gang er jeg sluppet af med tankemylder og kan nu meget bedre fokusere på det jeg er god til, i stedet for alt det jeg ikke er så god til. Jeg har mod til at være mig selv og det føles helt vildt godt.

Dagmar 25 år

​Jeg var bange for hunde og det gjorde at jeg altid var lidt anspændt og på vagt når jeg gik tur i skoven eller ved vandet. Det var svært for mig at være nærværende på mine gåture, for jeg følte at jeg hele tiden var nødt til at holde øje med om der kom en hund.​

Når der så kom en hund kunne jeg stivne fuldstændig og det var umuligt for mig at gå videre, også selvom hunden var i snor og ligegyldig hvor stor den var.

Jeg kom til dig og vi havde en samtale, hvor jeg beskrev hvordan jeg havde det og at jeg gerne ville kunne gå ture i naturen og være afslappet og nærværende og bare nyde turen. Derefter lavede du hypnose. Og jeg har aldrig oplevet at have det så rart og være så afslappet før.

Allerede efter første gang kunne jeg mærke en ændring der betød at jeg ikke spekulerede på hunde når jeg gik tur. Jeg valgte at komme en gang mere bare for at være sikker.

Det har betydet at jeg nu kan gå ture hvor jeg bare kan nyde det. Det er en stor befrielse.

Johan 26 år, Eksamensangst

​Jeg har virkelig haft det svært med at gå til eksamen. Jeg kunne ikke sove natten inden og kastede også op både i løbet af natten og især om morgenen inden en eksamen. Det har ikke altid været sådan, men det er noget der er blevet værre med tiden. Det har også haft indflydelse på mine resultater.

Terapien gav mig en forståelse for sammenhængen mellem tanker og følelser og ved hjælp af hypnosen fik jeg frigjort ressourcer så jeg kan bevare roen op til en eksamen.

Jeg kan nu og sove om natten og kan næsten ikke forstå, at jeg har haft det så dårligt inden en eksamen

Berit​

Jeg har gået i et forløb hos Eva 5 gange grundet min overgangsalder.

Nogen af mine gener er blevet forbedret i den tid jeg gik hos Eva og efterfølgende.

Jeg led ikke af hedeture men af søvnløshed og manglende koncentration og til tider stærke menstruationssmerter.

Især mine meget kraftige menstruations smerter er holdt. Desuden sover jeg bedre og kan bedre koncentrere mig om det jeg er i gang med.​

Hendes hypnoterapi på lydfil har jeg brugt som afslapning og både hos Eva og derhjemme slapper jeg så meget af, at jeg falder i søvn.

Jeg var rigtig glad for at gå hos Eva. Eva har en stor menneskelig forståelse. Jeg følte mig lyttet til og forstået med rigtig mange ting. Somme tider var det en aha oplevelse og andre gange fik jeg sat ord på tingene på en anden måde. Eva var også god til at give modspil til at forstå især mig selv men også andre.

Jeg kan kun anbefale Eva som en meget indsigtfuld, sympatisk, empatisk og samtidig udfordrende terapeut.

Kærlig Hilsen Berit

Katrine​

Jeg har altid været en smule skeptisk overfor alternative behandlingsformer, men wow(!), Eva har gjort den skepsis til skamme. Jeg søgte hjælp hos Eva, fordi jeg sad fast i nogle negative tankemønstre om mig selv, og brugte uhensigtsmæssigt lang tid på at bekymre mig.

Allerede efter første besøg, kunne jeg mærke en positiv forandring. Eva er virkelig god til at skabe en behagelig og tryg stemning omkring sig. Hun er utroligt nærværende og til stede i det hun gør, og det gør det nemmere at åbne op og fortælle om det, der gør ondt.

Nu, et lille år og 4-5 sessioner senere, har jeg fået det meget bedre, og jeg har fået mod til at ændre på de ting i mit liv som ikke gør noget godt for mig. Jeg er dybt taknemmelig for alt Eva har gjort for mig, og giver min varmeste anbefaling videre. Man behøver hverken lide af nogen alvorlig psykisk sygdom eller være dybt deprimeret for at komme forbi.​

Alle kan have brug for et lille puf i den rigtige retning, og der er ikke noget problem der er for småt til at gå til terapi med. Hvis det fylder i hovedet, så fylder det. Tag en snak med Eva, og mærk alt det gode det bringer med sig!

Storm 7 år

Hvad skulle du have hjælp til?
Jeg var helt vildt bange for hunde og det er rigtig dumt, for jeg vil så gerne have en hund. Men hver gang jeg så en hund gik jeg den anden vej eller om bag min mor og far. Jeg kom også nogen gange til at græde.

​Hvordan var det at få hypnose?
Det var ligesom at flyve altså som om jeg fløj. Og som mit hoved blev helt åben og så kunne jeg se alt ting. Og så havde jeg bobler i hele kroppen.

Hvad har du fået ud af behandlingen?
Jeg er slet ikke bange mere. Jeg kan slet ikke forstå at jeg har været bange det er som om det var en anden end mig. Jeg vi skal ha’ en hund nu.