Hypnose mod angst

Der findes mange forskellige former for angst, og vi har alle sammen en snært af angst.

Hypnose mod angst – en effektiv og afstressende behandling

Der findes mange forskellige former for angst, og vi har alle sammen en snært af angst. Angst er med til at fortælle os, når noget er vigtigt, og det er en vigtig del af vores alarmberedskab, når vi føler, at vi er i fare. Problemet med angst opstår, når angsten tager over og bliver en invaliderende faktor for en.

Det kan være, at du har så meget angst for at gå til eksamen, at du ikke kan præstere, når det virkelig gælder, eller det kan være, at du har en fobi, der forhindrer dig i at leve det liv, du gerne vil leve.

Drømmer du fx om at rejse, men har du så svært ved højder, at du slet ikke kan nærme dig lufthavnen? Så lad mig hjælpe dig. Jeg har mange års erfaring med behandling af angst og hypnose mod angst, og jeg er sikker på, at jeg også kan hjælpe dig.

Min klinik er beliggende i Åbyhøj, og jeg har særligt mange kunder fra Aarhus, Aarhus C og Risskov – men jeg hjælper folk fra hele Midtjylland og Østjylland med at håndtere deres angst vha. hypnose.

Kan hypnose fjerne angst?

Angsten har ofte rod i en række mere eller mindre ukontrollerbare tanker, men med hypnose mod angst får du en række redskaber til at kontrollere og nedbringe angsten.

Under hypnosen arbejdes der derfor med dybdeliggende følelser og tanker.

Jeg tilbyder effektiv og afstressende hypnose mod angst, som bl.a. kan hjælpe mod:

  • Stress
  • Eksamensangs
  • Fobier
  • Usikkerhed
  • Lavt selvværd
  • Præstationsangst

Kontakt mig og hør mere eller bestil tid til hypnose mod angst

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål, hvis du kunne tænke dig at høre mere om behandling af angst, eller hvis du ønsker at bestille en tid til behandling.

Du kan enten ringe til mig på tlf. 42 45 27 03, eller du kan skrive til min e-mail eva@hypnoterapi-rygaard.dk.​