Hypnoterapi hos mig

Du er fysisk tilstede, men mentalt et helt andet sted.

Hypnose er en tilstand af øget modtagelighed

Samtalen

Vi starter altid med en samtale med at afdække dit problem – det du ønsker hjælp til. Under samtalen finder vi ud af hvad det du gerne vil have det i stedet for dit problem. Hvordan du gerne vil have det. Her er din forandring allerede i gang og du er på vej mod dit mål.​

Hypnosen

Jeg sørger for du kan sidde behageligt og afslappet og taler med en behagelig stemme sådan at du kommer i en meget afslappet tilstand, en trancetilstand, hvor du har kontakt til din underbevidsthed eller dit ubevidste sind, samtidig med dit fokus bliver ekstra skærpet. I den tilstand har du adgang til dit lager af erfaringer og ressourcer, uden din selvkritik spænder ben for dig.

Gennem hypnoterapi giver jeg dig mulighed for at få adgang til dit inderste ubevidste sind, hvor du kan finde de ressourcer du har brug for, til at skabe de forandringer du måtte ønske. Ressourcer til at støtte dig i din personlige udvikling.

​Hypnose er en tilstand af øget modtagelighed, hvor man er åben for forandringer. Det er en naturlig tilstand, som ofte opstår spontant i din hverdag. Du kender det bl.a. i form af dagdrømmeri, at falde i staver, når du læser en god bog, ser en god film og er helt opslugt af historien og mister tidsfornemmelsen, eller når du er ude og køre og pludselig konstaterer, at du er fremme ved målet uden at huske detaljerne fra køreturen.

Du er fysisk tilstede, men mentalt et helt andet sted. Om aftenen, når du falder i søvn, bevæger du dig også naturligt ned igennem de hypnotiske lag, inden søvnen indtræder. Alle disse er eksempler på naturlig hypnosetilstand, som du oplever hver eneste dag. Den tilstand hjælper jeg dig med at opnå ved hjælp af sproget.​

Når du er i den tilstand kan vi bearbejde eventuelle traumer og gamle overbevisninger der låser dig fast. Vi kan ikke ændre din historie eller oplevelsen, men vi kan ændre på din fortolkning af oplevelsen og rette dit fokus hen på dit mål.

Dit ubevidste sind vil passe på dig og sørger for, der ikke dukker noget op du ikke er klar til. Det vil aldrig tillade dig at følge forslag, der går mod din moral og det vil være forskelligt fra person til person hvordan vi reagerer.​

Afslutningen på hypnosen foregår ved at jeg bringer dig mentalt tilstede igen. Som regel ved at tælle dig tilstede til her og nu. Herefter vil vi snakke om hypnosen og du vil som regel opleve, at du kan huske alt hvad der er sket.

Efter endt hypnose, vil du have en oplevelse af lethed og føle dig rigtig godt tilpas og afslappet i kroppen.​

Jeg har tavshedspligt og er underlagt Hypnoseskolens og FadP’s regelsæt for etik.

​Hypnose og hypnoseterapi

Hypnose

​Hypnose er en ændret bevidsthedstilstand. En tilstand, hvor du oplever større fokus, større motivation og større påvirkelighed.

Hypnose er en tilstand af koncentreret opmærksomhed, en trancetilstand, som vi oplever på forskellige tidspunkter og muligvis flere gange om dagen. Når vi falder i staver, eller når vi bliver meget opslugt af en god bog eller en god film. Eller tilstanden vi går i inden vi falder i søvn, eller når vi vågner om morgenen og befinder os mellem søvn og vågentilstand. Vi kender det også fra når vi kører bil og pludselig holder hjemme i indkørslen uden at kunne huske vejen vi har kørt.

Der er efterhånden lavet en del forskning af hypnose og man kan se at hjerneaktiviteten ændres under hypnose. Det er også bevist at når den bevidtse del af hjernen får en pause kan den ubevidste del blive aktiv. Når du kommer i hypnose kan du derfor få adgang til den del af din hjerne der normalt er gemt lidt væk og i den del ligger der stor viden du har samlet sammen gennem hele dit liv. Det er også her årsager og løsninger til problemer ligger gemt og i hypnose får du adgangen til den del af din hjerne. Når du samtidig er mere opmærksom, motiveret og påvirkelig kan du opleve at der sker en hurtig forandring og dit problem muligvis går helt i opløsning.

I Hypnoterapi benytter vi netop den adgang til at hjælpe dig med at finde løsningen på dit problem. Jeg bruger udelukkende hypnose for at hjælpe dig med at opnå det du ønsker.​

Hypnoterapi/hypnoseterapi

​Hypnoterapi er en behagelig og dybtgående terapiform, hvor jeg anvender hypnose. I hypnoterapi hjælper jeg dig med at finde dine egne ressourcer og giver dig nye muligheder.

Hypnoterapi er anerkendt for at være en målrettet og kortvarig behandlingsform der kan anvendes både til psykiske problemstillinger og til fysiske lidelser. Hypnoterapi kan anvendes til alle former for forandringsprocesser – såsom mindske hedeture og smerter, bearbejde angst, traumer, stress, skyld og forbedre dit selvværd samt til at holde op med at ryge og tabe sig.

I hypnoterapi øges hukommelsen og du kan få kontakt til glemte oplevelser, som behandles i terapien og en ny forståelse af oplevelsen kan opstå og dermed vil en generende følelse forsvinde.

I hypnoterapi får du adgang til egne oplevelser, forestillinger og indre billeder, som du har mulighed for at bearbejde og forholde dig til, uden samtidig at skulle forholde dig til samtalen med tereapeuten.​